Maandag 6 januari starten we weer met de lessen

Op de dag van de winterzonnewende even een berichtje van mij. De kortste dag van het jaar. Dus doe het rustig aan zou ik zeggen en maak het gezellig thuis. En dadelijk genieten van de feestdagen, de saamhorigheid en verbondenheid.  Een heel bijzondere tijd. Je omringen met mensen van wie je houdt.

De komende 2 weken is er geen les.  Misschien een idee om dagelijks even de natuur op te zoeken. Al is het maar een korte wandeling naar buiten. Natuurlijk kun je elke dag ook ruimte maken voor wat yoga of een korte meditatie.  En ik geloof dat ik je ook nog wat huiswerk had opgegeven…

Zojuist heb ik alle uitnodigingen verstuurd voor het komende jaar. We beginnen weer op maandag 6 januari. De les van maandagochtend begint voortaan net als vrijdag om 10.00 uur.  En er is nog ruimte voor nieuwe cursisten, dus als je mensen weet die interesse hebben: ze zijn van harte welkom.

Ik wens je een “warme” kerst en een gezellige jaarwisseling en hoop dat 2020 voor jou gelukkig en liefdevol zal zijn en we er samen weer een heel ontspannen jaar van maken!

Een warme groet,

Trudie