Yoga voor beginners in 2020

In het nieuwe jaar start er op woensdagavond een cursus yoga/meditatie voor beginners. Deze groep is niet groter dan 5 personen en er is dus veel persoonlijke aandacht.

Vaak begin je met yoga als je klachten hebt die uit spanning voortvloeien. Dat kunnen allerlei klachten zijn.  Door de wijze waarop de les wordt gegeven ontstaat er vanzelf lichaamsbewustwording. Naast oefeningen voor je lichaam is er ook aandacht voor de adem, ontspanning en meditatie. Door je aandacht te richten b.v. op je adem brengt dat je geest tot rust. De aandachttraining (mindfulness) is binnen de yoga heel belangrijk. Pas als alles er mag zijn, kun je het loslaten.

Als het tijdstip je niet uitkomt kun je ook instromen in een van de andere groepen. Er wordt dagelijks les gegeven. Je mag me ook altijd even bellen voor meer informatie.

Je bent van harte welkom!

Trudie