Yogalessen in de zomermaanden: juni, juli en augustus

 

Hallo allemaal,

Een bijzondere tijd waarin we nu leven en ik hoop dat het goed met jullie gaat. Ik heb goed nieuws! Deze zomer ga ik weer beginnen met het geven van yogalessen, zowel digitaal als buiten. De yogalessen worden buiten gegeven in Stevensbeek in de achtertuin van Marga. Zij geeft hier ook haar Happy Paintingworkshops. De tuin is ruim genoeg om oefeningen te doen op 1,5 meter afstand en yoga in de buitenlucht is natuurlijk heerlijk.

De buitenlessen worden gegeven op dinsdagochtend om 9.30 uur en op dinsdagavond om 18.30 uur.

De kosten voor de buitenlessen € 130,-. Als je je opgeeft voor de buitenlessen kun je de audiolessen gratis volgen. Als het slecht weer is en de buitenles niet door kan gaan, wordt deze vervangen door een audioles.

Stevensbeek is iets verder weg dan Boxmeer, dus als iemand in Boxmeer een grote achtertuin weet waar we lessen kunnen geven (dat is voor de meesten dichterbij) dan laat maar even weten.

Tijdens de lessen is het de bedoeling dat je zelf je mat, kussen en deken meebrengt. Dit vanuit hygiënisch oogpunt. En we houden ons natuurlijk aan de anderhalve meter afstand.

Alleen bij voldoende deelname gaan de lessen door. Ik hoop van harte jullie allemaal weer te zien!

Take care!

Lieve groetjes,

Trudie