Zomercursus: energie en chakra’s

 

8 Juni is de laatste online-audioles, maar ik heb goed nieuws voor jullie: deze lessen gaan de hele zomer door.

De lessen zijn te volgen op maandagochtend om 10.00 uur en donderdagavond om 19.30 uur.   Elke week, 10 weken lang. De lessen duren anderhalf uur. Het staat je vrij om alle lessen die er zijn te volgen. Dus twee keer in de week is prima, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Het thema van de lessen deze zomer is energie en chakra’s.We gaan ons deze zomer bezighouden met de symboliek van de chakra’s. Elke les staat er een chakra centraal en zullen we de bijbehorende oefeningen doen.

De lessen starten op donderdag 11 juni en lopen door t/m maandag 17 augustus.
De kosten zijn € 90,-
Je kunt deze lessen op je computer, laptop, iPad en op je mobiele telefoon beluisteren, dus zelfs op vakantie kun je de lessen volgen. Ik gebruik de gebruiksvriendelijke app Zoom. Deze is heel gemakkelijk te installeren. Na betaling van het cursusgeld krijg je van mij een code en daarmee kun je inloggen.

Als je besluit om mee te doen, hoef je me geen e-mail te sturen. Zodra je het cursusgeld overgemaakt hebt, sta je automatisch ingeschreven en ontvang je van mij een bevestiging en de code voor de lessen. Degenen die al betaald hebben, krijgen zo snel mogelijk de code.

Ik hoop dat je meedoet en wens je een prachtige zomer !

Lieve groetjes
Trudie