Laat je even weten in welke groep je met de lessen wilt starten?

Even een berichtje van mij om jullie uit te nodigen voor de lessen die weer beginnen vanaf maandag 24 augustus in de Weijer. In verband met corona zullen er speciale maatregelen worden genomen en kunnen er maar 10 deelnemers zijn per les. Dit heeft consequenties voor de samenstelling van de groepen. Als het nodig is, kan ik op dinsdagavond ook 2 groepen lesgeven, hetzelfde als op de andere avonden.  Voor degenen die liever de lessen online blijven volgen, blijf ik (bij voldoende belangstelling) deze lessen geven op dinsdagochtend en woensdagavond.

Deze maand moet ik aan de Weijer doorgeven op welke tijden ik de Weefzolder wil huren, daarom is nu mijn vraag aan jullie om je op te geven voor een bepaald tijdstip. Als je je hebt opgegeven, ga ik ervan uit dat je ook echt komt en ga ik de ruimte reserveren. Ik plaats op volgorde van binnenkomst, dat lijkt mij het eerlijkste. Als je je hebt opgegeven, is de plaatsing definitief (je kunt dan dus niet meer annuleren of een andere dag kiezen). Ik wil namelijk voorkomen dat mensen een plek innemen die iemand anders graag had gehad. Laat je snel wat van je horen, zodat ik de groepen kan gaan indelen?

Je kunt kiezen uit de volgende tijden:

–   Maandagochtend 10.00 uur

–   Maandagavond 18.30 uur

–   Maandagavond 20.30 uur

–   Dinsdagochtend 10.00 uur digitaal audio

–   Dinsdagavond 18.30 uur

–   Dinsdagavond 20.30 uur

–   Woensdagavond 19.30 uur digitaal audio

–   Donderdagavond 18.30 uur

–   Donderdagavond 20.30 uur

–   Vrijdagochtend 10.00 uur

Stel dat er een tweede golf komt en er kunnen opnieuw geen lessen worden gegeven, dan worden alle lessen omgezet naar digitale lessen. Er vindt in dit geval geen restitutie van cursusgeld plaats. De audiolessen blijken namelijk prima te voldoen.

Ik hoop dat jullie net zo veel zin hebben om weer te beginnen als ik dat heb!  Als er nog iets niet duidelijk is, mogen jullie altijd contact met me opnemen.

Ik wens jullie mooie zomerse weken

Lieve groetjes,

Trudie