Zowel yogalessen op de weefzolder als digitaal! Start maandag 24 augustus.

Ja hoor, we gaan weer starten in de Weijer. Ik verheug me er zo op jullie weer te zien na zo n lange tijd.  Natuurlijk is het belangrijk dat we een veilige omgeving creëren tijdens de lessen. De maatregelen zijn hieronder te lezen.  Durf je het nog niet aan, dan kun je je opgeven voor de digitale audio-lessen. En heb je nog vragen dan kun je me altijd even mailen, appen of bellen.

Lieve groetjes

Trudie

 

Blijf thuis als je klachten hebt, zoals snotterigheid, hoesten en/of verhoging. Dit geldt ook als huisgenoten klachten hebben of het coronavirus hebben gehad in de 14 dagen voorafgaand aan de les. Zie richtlijnen van de Rijksoverheid: https://www.smwo.nl/dienstverlening/mantelzorg/nieuws/rijksoverheid-nieuwe-richtlijnen-per-1-juli-in-coronatijd

Bij de entree in de Weijer staat desinfecterende gel, dus desinfecteer je handen bij binnenkomst.

Maximaal een persoon in de lift. Op de trap heeft degene die naar beneden gaat voorrang. Geef elkaar de ruimte.

Houd een goede hygiëne in stand. Was je handen.

Kom in je yogakleding naar de les.

In de yogaruimte op de weefzolder is plaats voor 10 cursisten. Er is dan ruim anderhalve meter afstand mogelijk.  Respecteer deze afstand.  Ik zal een markering aangeven.

Neem je eigen matje, kussentje en deken mee. Als je een yogakussen van mij wilt gebruiken,  mag dat als je een kussensloop meeneemt en deze eromheen doet. Het yogakussen mag je zelf pakken en weer opruimen.

Tijdens de lessen zullen we geen pranayama-oefeningen doen waarbij veel lucht verplaatst wordt. Het zingen van mantra’s  en klanken laten we achterwege.

Het advies van VWS is om zoveel mogelijk in dezelfde samenstelling de lessen te geven. Vandaar dat de lessen ingehaald kunnen worden via de digitale-audiolessen.

De weefzolder zal ik voor en na de les ventileren door 15 minuten de ramen open te zetten. Bij de Weijer geven ze aan dat de luchtbehandelingskast van de weefzolder een continue schone luchtaanvoer heeft vanaf buiten. Dit moet voldoende ventilatie geven tijdens de les.

De weefzolder wordt extra schoongemaakt. De vloer wordt dagelijks gedweild. Deurklinken, kranen en toiletten worden extra schoongehouden.